ru-RUen-GBro-RO

Compania “DONAU LAB” SRL -distribuitor al echipamentelor de laborator , instalațiilor pilot și analizatoarelor de procese industriale în Republica Moldova cu susținerea companiei Donau Lab Ucraina.

Denumirea DONAU LAB este bine cunoscută pe piata echipamentelor de laborator și se asociază cu astfel de lideri de pe piață mondială, cum ar fi:
  • Anton Paar,
  • BÜCHI Labortechnik,
  • BÜCHI Glas Uster
  • CAMAG
  • JULABO
  • INTEGRA
În calitate de lideri, producătorii pun în fața sa cerințe ridicate pentru ei înșiși, pentru produsele sale și pentru distribuitori săi . Parteneriatul cu aceste firme este forța noastră motrice spre perfecționare și în același timp, este mândria noastră și confirmarea unor înalte standarde de conformitate.

Experiență și Competență

Ne străduim să construim relații de încredere pe termen lung cu partenerii noștri din dorința de a rezolva problemele clienților in cel mai bun mod și nu numai pentru a le vinde echipamente. Principalul nostru avantaj este abordarea integră față de rezolvarea problemelor clienților. Experiența de lucru a echipei noastre, formarea continuă la cursurile de instruire a producătorilor și studiile superioare de profil garantează obținerea unor rezultate înalte. Experții noștri sunt gata să realizeze proiectele dvs. de la planificare până la punerea în funcțiune, asigurând tot suportul post-vânzări. Contactându-ne, Dv. veți primi un partener de încredere, sprijinul unui personal calificat și servicii de calitate înaltă.

De la Laborator la Producere.

Domeniul nostru de activitate: laboratoare analitice și microbiologice pentru controlul calității produselor în diverse ramuri industriale, laboratoare analitice de cercetare și tehnologice, laboratoare biochimice si biotehnologice, laboratoare de produse chimice de sinteză organică fină, fabrici pilot și laboratoare farmaceutice, instalații de producție.

Vă invităm la cooperare!