ru-RUen-GBro-RO
Donau Lab SRL Service

Servicii profesionale certificate

"Donau Lab" SRL oferă suport complet pre-cumpărare și post-vânzîri pentru clienții noștri.

Noi efectuăm:

  • Servicii planificate de întreținere;
  • Reparații curente și urgente;
  • Servicii de garanție;
  • Instruirea personalului;
  • Consultații în selectarea configurației echipamentelor și pieselor de schimb;
  • Proiectarea laboratoarelor și sistemelor de automatizare a producerii;
  • Lucrări de punere în funcțiune.

Beneficiile deservirii profesionale:

Durata îndelungată de viață a echipamentelor

Deservirea regulată și la timp de către inginerul calificat de service asigură o funcționare ireproșabilă a echipamentelor, garantează productivitatea maximă și durata îndelungată de viață a echipamentelor.

Acuratețea și fiabilitatea rezultatelor

Controlul , calibrarea și reglarea regulată a echipamentelor Vă vor oferi încredere în precizia și fiabilitatea rezultatelor.

Calificarea echipamentului și a personalului

Efectuarea calificării instalării și calificării operaționale a echipamentelor (IQ / OQ) de către specialiștii noștri de service Va vor asigura îndeplinirea cerințelor organismelor de reglementări în momentul instalării și punerii în funcțiune. De asemenea, noi oferim servicii de instruire și calificare a personalului, care va opera echipamentul. La sfârșitul lucrărilor, veți primi rapoartele și certificatele relevante. Garantarea caltății serviciilor acordate.

Utilizarea echipamentelor de testare certificate

Toți inginerii de service folosesc numai instrumente certificate de testare pentru calificarea, întreținerea și deservirea echipamentelor dumneavoastră. Acest lucru asigură precizia în configurare și calibrare.

Calificările noastre

Specialiștii noștri trec instruiri regulate la întreprinderile producătorilor , pentru menținerea unei calificări înalte și pentru a fi la current cu aparatele și echipamentele noi. Calificarea personalului nostru este confirmată de certificatele emise în timpul trecerii instruiriilor.
Donau Lab S.R.L. Service

Pentru a apela la serviciul de deservire: