ru-RUen-GBro-RO

Martin Christ GmbH (Germania)

Martin Christ GmbH (Germania)
Compania Martin Christ Freeze este un lider mondial în dezvoltarea și fabricarea de liofilizatoare, cu o experiență de peste 65 de ani. Portofoliul nostru de produse cuprinde unități de laborator, sisteme pilot și sisteme de producție, precum și concentratoare de vid pentru o gamă extrem de largă de aplicații și cerințe de proces.

Echipamentele companiei Martin Christ oferă satisfacție clienților în cea mai mare măsură peste tot în lume. Noi dezvoltămăm și fabricăm produsele noastre, în conformitate cu cele mai stricte cerințe de calitate, pentru a oferi beneficii superioare clienților. Strategia companiei se focuseză pe aplicațiile clienților.

Noi ne poziționăm ca un lider la nivel mondial în domeniul inovației, și considerăm angajamentul nostru de cercetare și dezvoltare ca o îndatorire majoră. Noi ne asigurăm în mod constant poziția noastră ca lider internațional, prin intermediul unor inovații tehnologice în uscarea prin congelare și concentrarea de rotație în vid - și zeci de brevete, deținute de către compania noastră și angajații noștri, furnizează dovezi incontestabile ale acestui fapt.

Grupul de companii cu sediul central in Osterode (Germania) este format din compania Martin Christ - Uscătoare prin congelare și compania Sigma - Centrifugi de laborator. Natura unică complementară a zonelor de afaceri individuale și de cercetări ale celor doua companii, conduce la un transfer constant de expertiză, precum și la managementul uniform al resurselor, și în cele din urmă, la efectele extrem de eficiente de sinergie , apreciate de către clienții noștri. Aveți Încredere în competența noastră.